EU Skladi

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

  • Košarkarji s knjigami

Videoutrinki

Obisk Barje Drnovšek in Bojana Cvetrežnika v Društvu Novi paradoks, 22. 6. 2017

22. junija 2016 sta skupino udeležencev projekta »Vključujemo in aktiviramo!« Društva Novi paradoks pod mentorstvom Neli Filipić obiskala glasbenika in glasbena ustvarjalca ter glasbena pedagoga Barja Drnovšek in Bojan Cvetrežnik, ki sta sodelovala pri bralnih nastopih Svetlane Makarovič ob izidu njene knjige Mesečinska struna.

Več na podstrani Utrinki 2017.

V Dragi na obisku, CUDV Draga, februar 2017

Film je bil posnet decembra 2016 s skupino odraslih oseb z motnjami v duševnem razvoju v Centru za usposabljanje, delo in varstvo Draga pri Igu. Njihova mentorica je bila Nataša Konc Lorenzutti. Avtorici filma sta Maja Blažič in Arta Kroni, mentorja pa Nataša Konc Lorenzutti in Jure Černec, Gimnazija Nova Gorica.

Vključujemo in aktiviramo, ZUDV Dornava, 14. 12. 2016

Film udeležencev projekta »Vključujemo in aktiviramo!« iz ZUDV Dornava so udeleženci soustvarili s pomočjo vizualnega umetnika Andreja Kamnika, ki je bil tudi gost na delavnicah mentorice usposabljanja, Alje Adam.

Film je bil namenjen predstavitvi skupine na zaključni prireditvi projekta, na kateri so nastopale vse skupine udeležencev iz centrov za usposabljanje, delo in varstvo iz leta 2016 (CUDV Črna na Koroškem, CUDV Draga, CUDV Dobrna, ZUDV Dornava). Prireditev z naslovom Človeško srce čudna je stvar je potekala v CUDV Draga pri Igu 14. 12. 2016.

Posvojimo drevo, CUDV Draga, 28. 10. 2016

V okviru projekta "Vključujemo in aktiviramo!" so udeleženci usposabljanja iz CUDV Draga v ljubljanskem mestnem sadovnjaku posvojili drevo. Dogodek je organiziral CUDV Draga v sodelovanju z MOL in JAK RS. Uradnemu programu, ki ga je z udeleženci pripravila njihova mentorica Nataša Konc Lorenzutti, je sledilo druženje ob jabolčnem zavitku, krhljih in domačem jabolčnem soku.

Modul ilustriranja, CUDV Draga, 20. 7. 2016

Ilustrator Ivan Mitrevski, ki je v CUDV Draga v okviru projekta »Vključujemo in aktiviramo!« vodil vsebinski modul ilustriranja, je posnel, kakšni izdelki so nastali na njegovi delavnici.