Slovenia - Frankfurt Guest of Honour Candidate

Tenders and Public Calls

Database of Translations

Search results

Author Translation title Translation language Translator
Martin Berishaj Identiteti dhe shtetësia albanščina Nikollë Berishaj
Author: Martin Berishaj
Translation title: Identiteti dhe shtetësia
Original title: Identiteta in državljanstvo
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: KU Victory
Editor:
Year of publication: 2010
City of publication: Priština
County of publication: Kosovo
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre: humanistika
ISBN: 978-9951-495-28-8
ISSN:


« Back