Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Search the Database

Basic search

Search results

Author Translation title Translation language Translator
Anton Bebler Hyrje në integrime evropiane albanščina Nikollë Berishaj
Author: Anton Bebler
Translation title: Hyrje në integrime evropiane
Original title: Uvod v evropske integracije
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: KU Victory
Editor:
Year of publication: 2008
City of publication: Priština
County of publication: Kosovo
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre: humanistika
ISBN: 978-9951-495-09-7
ISSN:

Martin Berishaj Identiteti dhe shtetësia albanščina Nikollë Berishaj
Author: Martin Berishaj
Translation title: Identiteti dhe shtetësia
Original title: Identiteta in državljanstvo
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: KU Victory
Editor:
Year of publication: 2010
City of publication: Priština
County of publication: Kosovo
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre: humanistika
ISBN: 978-9951-495-28-8
ISSN:

Milan Dekleva Frika i ka sytë e hapur albanščina Nikollë Berishaj
Author: Milan Dekleva
Translation title: Frika i ka sytë e hapur
Original title: Zmagoslavje podgan
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Dituria
Editor:
Year of publication: 2016
City of publication: Tirana
County of publication: Albanija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre: Monografski
ISBN: 978-9928-217-31-8
ISSN:

Milan Dekleva Frika i ka sytë e hapur albanščina Nikollë Berishaj
Author: Milan Dekleva
Translation title: Frika i ka sytë e hapur
Original title: Zmagoslavje podgan
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Shtëpia Botuese DITURIA
Editor: Eni Myrtollari
Year of publication: 2016
City of publication: Tirana
County of publication: Albanija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre: monografski
ISBN: 978-9928-217-31-8
ISSN:

Jurij Hudolin Thjeshtri albanščina Nikollë Berishaj
Author: Jurij Hudolin
Translation title: Thjeshtri
Original title: Pastorek
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Poeteka
Editor:
Year of publication: 2016
City of publication: Tirana
County of publication: Albanija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre: Monografski
ISBN: 978-9928-230-04-1
ISSN:

Jurij Hudolin Thjeshtri : (Jeta në tokën e dreqit 1987-1990) albanščina Nikollë Berishaj
Author: Jurij Hudolin
Translation title: Thjeshtri : (Jeta në tokën e dreqit 1987-1990)
Original title: Pastorek : (življenje na hudičevi zemlji 1987-1990)
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Botimet Poeteka/Qendra Multimedia
Editor:
Year of publication: 2016
City of publication: Tirana, Priština
County of publication: Albanija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre: Monografski
ISBN:
ISSN:

Drago Jančar Druri pa emër albanščina Nikollë Berishaj
Author: Drago Jančar
Translation title: Druri pa emër
Original title: Drevo brez imena
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Toena
Editor:
Year of publication: 2014
City of publication: Tirana
County of publication: Albanija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre:
ISBN:
ISSN:

Milan Jazbec Bazat e dipolomacisë albanščina Nikollë Berishaj
Author: Milan Jazbec
Translation title: Bazat e dipolomacisë
Original title: Osnove diplomacije
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: KU Victory
Editor:
Year of publication: 2008
City of publication: Priština
County of publication: Kosovo
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre: humanistika
ISBN: 987-9951-495-06-6
ISSN:

Kajetan Kovič Miku im Piki Jakob albanščina Nikollë Berishaj
Author: Kajetan Kovič
Translation title: Miku im Piki Jakob
Original title: Moj prijatelj Piki Jakob
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Rilindj
Editor:
Year of publication: 1987
City of publication: Priština
County of publication: Kosovo
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre:
ISBN:
ISSN:

Željko Kozinc gjarpri nën gur albanščina Nikollë Berishaj
Author: Željko Kozinc
Translation title: gjarpri nën gur
Original title: Kača pod kamnom
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Emonica
Editor:
Year of publication: 1989
City of publication: Ljubljana
County of publication: Slovenija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre:
ISBN:
ISSN:

Jernej Mlekuž Byrek.si?! Koncepte/receta albanščina Nikollë Berishaj
Author: Jernej Mlekuž
Translation title: Byrek.si?! Koncepte/receta
Original title: Burek.si?! Koncepti/recepti
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Humanistica
Editor:
Year of publication: 2011
City of publication: Ferizaj
County of publication: Albanija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre:
ISBN:
ISSN:

Boris Pahor Nekropoli albanščina Nikollë Berishaj
Author: Boris Pahor
Translation title: Nekropoli
Original title: Nekropola
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Toena
Editor:
Year of publication: 2014
City of publication: Tirana
County of publication: Albanija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre:
ISBN:
ISSN:

Slavko Pregl Gjenitë pa brekë albanščina Nikollë Berishaj
Author: Slavko Pregl
Translation title: Gjenitë pa brekë
Original title: Geniji brez hlač
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: Uegen
Editor:
Year of publication: 2012
City of publication: Tirana
County of publication: Albanija
Edition: 1. izdaja
Naziv publikacije:
Genre:
ISBN:
ISSN:

Vasilka Sancin, Borut Bohte E drejta diplomatike dhe konsullore albanščina Nikollë Berishaj
Author: Vasilka Sancin, Borut Bohte
Translation title: E drejta diplomatike dhe konsullore
Original title: Diplomatsko in konzularno pravo
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: KUV
Editor:
Year of publication: 2011
City of publication: Priština
County of publication: Kosovo
Edition: znanstvena monografija
Naziv publikacije:
Genre:
ISBN:
ISSN:

Janja Vidmar Kebaria, vajza që lexonte bukur albanščina Nikollë Berishaj
Author: Janja Vidmar
Translation title: Kebaria, vajza që lexonte bukur
Original title: Kebarie
Translation language: albanščina
Translator: Nikollë Berishaj
Publisher: ShB "Dituria" Tirana
Editor:
Year of publication: 2017
City of publication: Tirana
County of publication: Albanija
Edition:
Naziv publikacije:
Genre:
ISBN: 987-9928-217-41-7
ISSN:


« Back