EU Skladi

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Portal Bližjiknjigi.si

Slovenski knjižni portal Bližjiknjigi.si je nastal v okviru projekta Osrednji nacionalni spletni portal na področju knjig in revij (Knjige na trgu, revije s področja kulture, novice s področja založništva, podatkovna baza izdanih knjig) s skrajšanim naslovom Portal Knjige na trgu. Nosilka projekta, ki ga je sofinanciral Evropski socialni sklad in ki je potekal v obdobju od 11. 2. 2014 do 31. 12. 2015, je bila Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Rezultat projekta sta slovenski knjižni portal Bližjiknjigi.si in z njim povezani revijalni portal Revije.si, ki sta del uspešno izvedenih ukrepov za povečanje dostopnosti ter prodaje knjig in revij, stabilizacijo slovenskega knjižnega trga ter za izvajanje Zakona o enotni ceni knjige, predvidenih v Nacionalnem programu za kulturo 2014-2017.

 

misoprostol tablet cheap price

 

Portal Bližjiknjigi.si vsem ustvarjalcem s področja knjige nudi informacijsko in promocijsko podporo, javnost pa celovito in raznoliko informira o aktualni knjižni produkciji, vseh ključnih akterjih knjižne verige v Sloveniji ter o dogajanju na knjižnem in revijalnem področju.

Želimo si, da bi portal postal osrednje slovensko spletno stičišče, kjer se bodo srečevali in povezovali vsi, ki se poklicno ali ljubiteljsko ukvarjajo s knjigami. Portal Bližjiknjigi.si je zasnovan tako, da poudarja enakovreden pomen vseh s knjigo povezanih dejavnosti in da vse udeležence knjižne verige podpira pri prizadevanjih za skupen cilj: čim bolj kvalitetno, prepoznavno, cenjeno, dostopno, hkrati pa tudi donosno knjigo na Slovenskem.