EU Skladi

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

  • Košarkarji s knjigami

Noč knjige

Slovenija se je leta 2014 prvič pridružila mednarodnemu dogodku »Noč knjige«, s katerim se slavljenje knjige ob svetovnem dnevu knjige 23. aprila v ZDA, Nemčiji, Veliki Britaniji, na Irskem in od leta 2012 tudi na Hrvaškem že tradicionalno podaljšuje dolgo v noč.

V prvi »Noči knjige« se je v 79 slovenskih krajih zvrstilo več kot 300 dogodkov, namenjenih dvigovanju zavesti o pomenu branja. Filmske maratone po knjižnih predlogah, literarna branja in pogovore z avtorji, literarne performanse ter knjižno-glasbene preplete in ustvarjalne delavnice so obiskali ljubitelji knjig vseh generacij. Knjigarne so kupce sprejemale do poznih ur ali kar vso noč, organizirani pa so bili tudi številni knjižni bazarji in dobrodelna zbiranja knjig.

 

order metronidazole over the counter

 

Noč knjige 2015

Plakat Noč knjige 2015

»Noči knjige« v letu 2015, ki je ponujala še pestrejši in obsežnejši program, se je kot sofinancerka in koordinatorka pridružila tudi Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Dogodki

Zaključek bralnih srečanj za odrasle in mladino v Knjižnici Črnomelj

Andrej Rozman - Roza v Knjižnici Črnomelj-1

V Knjižnici Črnomelj so izvedli zaključek bralnih srečanj za odrasle in mladino v sklopu prireditve »Noč knjige« 23. aprila 2015.

Andrej Rozman - Roza v Knjižnici Črnomelj-2

Člane Bralnega kluba za odrasle, Bralne značke za odrasle in Srečanja s knjižničarko je s svojim nastopom razveselil Andrej Rozman - Roza. Bralne projekte sta finančno podprli Občina Črnomelj in Občina Semič; Javna agencija za knjigo Republike Slovenije je omogočila knjižne nagrade za zveste bralce.