JAK RS

E-novičnik

Anketa o mednarodnem delovanju Javne agencije za knjigo RS

V želji, da izboljšamo svoje storitve in prisluhnemo vašim predlogom, vas vabimo k reševanju ankete o mednarodnem sodelovanju JAK.

V njej vas med drugim sprašujemo po vaših izkušnjah z našimi mednarodnimi aktivnostmi ter predlogih, željah in komentarjih v zvezi s častnima gostovanjema v Frankfurtu in Bologni.

Za vaš čas se vam vnaprej zahvaljujemo!

Foto: Getty Images/iStockphoto

 

Québec Édition vabi na virtualni fellowship za založnike in prevajalce iz francoščine

Združenje francosko-kanadskih založnikov Québec Édition v marcu pripravlja virtualni fellowship za založnike in prevajalce iz francoščine v tuje jezike. K sodelovanju vabijo slovenske prevajalce in založnike, ki jih zanima izdajanje knjig francosko-kanadskih založb. V okviru fellowshipa se bodo predstavile posamezne založbe s svojimi avtorji in naslovi (leposlovje in humanistika) sledila pa bodo individualna srečanja.

Organizatorji ob tem še dodajajo, da so sodelujočim na voljo številne finančne podpore ter prevajalske rezidence pod okriljem organizacije The Canada Council for the Arts:

https://canadacouncil.ca/funding/grants/arts-abroad/translation

https://canadacouncil.ca/funding/grants/arts-abroad/residencies

Vsi zainteresirani pišite na anja.kovac(at)jakrs.si do 12. 2. 2021. Več informacij in vsa nadaljnja navodila boste nato prejeli neposredno od organizatorjev.Javna agencija za knjigo RS
Metelkova ulica 2b
1000 Ljubljana
  Kontakt
Prijava
Facebook

JAK RS 2015 © Vse pravice pridržane