JAK RS

E-novičnik

Knjižni sejem v Bologni – pomembne informacije

Vse o letošnjih organiziranih obiskih knjižnega sejma v Bologni (prvič organiziramo dva prevoza!), dogodkih, ki jih pripravljamo na letošnjem sejmu, novoustanovljeni delovni skupini Bologna 2021 in odprtem Javnem natečaju za celostno grafično podobo Bologna 2021.

Preberite več.

'Publishers' Tour to Cannes' – posebno povabilo za slovenske založnike!

Frankfurtski knjižni sejem s finančno podporo nemškega zunanjega ministrstva v okviru letošnjega filmskega festivala v Cannesu 18. in 19. maja organizira mednarodno založniško udeležbo v Cannesu 'Publishers' Tour to Cannes'. Ta je namenjena izbranim založnikom iz Nemčije ter nekdanjih in bodočih držav častnih gostij Frankfurtskega knjižnega sejma, tudi Slovenije.

Preberite več.

Aktualni tuji razpisi in odprte prijave

Prevajalska rezidenca Goethe inštituta v Nemčiji, pisateljska rezidenca v Gradcu, programi v okviru torinskega knjižnega sejma ter razpis švicarskega kulturnega inštituta Pro Helvetia je nekaj aktualnih priložnosti, za katere so v februarju in marcu odprte prijave.

Preberite več.

Aktualni razpisi in pozivi JAK

Trenutno so odprti štirje razpisi, napovedujemo še prvi letošnji poziv za mobilnost in razpis za izvedbo prevajalskih seminarjev.

Preberite več.

Bližata se knjižna sejma v Leipzigu in Bruslju

Marca bosta svoja vrata odprla mednarodna knjižna sejma v Bruslju in Leipzigu, na katerih bo sodelovala tudi Javna agencija za knjigo. O programu in avtorjih, ki bodo nastopili, lahko več prebere tukaj.

Spremljajte nas tudi na Facebooku.Javna agencija za knjigo RS
Metelkova ulica 2b
1000 Ljubljana
  Kontakt
Prijava
Facebook

JAK RS 2015 © Vse pravice pridržane