Preskoči na vsebino
  • Javni razpisi in pozivi (Foto: Stockphoto)

Javni razpisi in pozivi

Prek javnih razpisov in pozivov sofinanciramo programe in projekte z vseh področij knjige.

Časovna preglednica razpisov in pozivov Zaprt Odprt V pripravi

Oct23
Nov23
Dec23
Jan24
Feb24
Mar24
Apr24
May24
Jun24
Jul24
Aug24
Sep24
Prijava v sistem Pomoč
Aplikacija za pripravo vlog za tekoče javne razpise Aplikacija za pripravo vlog za tekoče javne razpise Registracija Prijava

(Dostop do razpisov in pozivov je možen tudi v časovni preglednici.)

Dostopanje do informacij o razpisih in pozivih

Odprte razpise in pozive ter njihov arhiv si lahko ogledate v zavihku Razpisi in pozivi. Razpisi in pozivi, ki so v pripravi, so pol leta vnaprej najavljeni z mesecem, ko bodo odprti. En mesec pred odprtjem pa je napovedan tudi točen dan njihove objave.

Do informacij o razpisih in pozivih lahko dostopate tudi prek časovnice v zgornjem delu okna.

Priprava vlog za javne razpise

Izpolnjevanje in oddaja vlog potekata prek temu namenjene aplikacije. Do nje lahko dostopate tudi s klikom na izbrani razpis v časovnici.

Uporaba obrazcev

Obrazci so zaklenjeni. Za lažje izpolnjevanje in/ali kopiranje jih lahko odklenete.

Če uporabljate Word 2003 to storite tako, da z desnim gumbom kliknete na prazno mesto v orodni vrstici ter v spustnem seznamu, ki se vam prikaže, izberete gumb Obrazci. V orodni vrstici, ki se ob kliku odpre, nato kliknete na skrajno desno ikono z obešanko (Zaščiti obrazec). S tem se obrazec odklene.

Če uporabljate Word 2007, kliknete na Pregled v orodni vrstici, nato pa na ikono Zaščiti dokument. Odpre se nekaj novih možnosti, kliknete na Omeji oblikovanje in urejanje, v novem oknu, ki se na zaslonu odpre na desni strani, nato kliknete na gumb Ustavi zaščito, ki je povsem na dnu ekrana. S tem se obrazec odklene.